'YOU'VE ALWAYS GOT TO HAVE A PLAN B!'


PLAN VAN AANPAK

Als u kiest voor SELL SOCIAL, kiest u voor een duidelijk plan van aanpak.

 

1.

Allereerst zullen we samen de social media strategie bespreken. Wat is uw doel, wie zijn uw klanten en wat wil u uitstralen?

Daarnaast bespreken we welke content belangrijk is voor u. Zijn er bepaalde zaken/acties die u onder de aandacht wil brengen?

 

2.

Aan de hand van ons gesprek zullen wij aan de slag gaan met het opstellen van een contentkalender en het creëren van de eerste content en posts. Deze koppelen we dan naar u terug voor feedback. Zo hebt u overzicht op wat er wanneer via uw socials gedeeld wordt.

 

3.

Na akkoord ontzorgen wij u, bij keuze voor plan B of C, volledig van uw social media. We halen de social media activiteiten van uw to do list, zodat u zich volledig kunt focussen op waar u goed in bent. De besproken posts worden ingepland en uw kanalen worden dagelijks gecheckt op reacties en vragen.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw socials? SELL SOCIAL denkt graag met u mee. Daarnaast creëren we vrijblijvend enkele content voorbeelden om een idee te krijgen bij de social media mogelijkheden voor uw bedrijf.